Carlitos en Ozzy

Carlitos
Ozzy

Carlitos en Ozzy

Deze twee mooie heren zijn Carlitos en Ozzy. Zij zijn geboren in april 2023. De
eerste dertien weken van hun leven hebben ze buiten geleefd. Daarna zijn ze in 
opvang gekomen Carlitos is een lief, aanhankelijk en ondeugend mannetje die heel veel van spelen en kroelen houdt. Hij heeft even nodig om te wennen, maar als hij gewend is merk je dat meteen aan hem.  Hij ligt graag dichtbij je te slapen en te spinnen. Zijn broer Ozzy is helaas nog een wat banger mannetje. Hij heeft zeer zeker tijd nodig om te wennen aan mensen want deze vindt hij toch nog erg eng! Spelen met zijn broer vindt hij echter heel leuk!
Ook vindt hij het heerlijk om daarna ergens rustig te kunnen gaan slapen. 
Wij zoeken voor Carlitos en Ozzy samen een gouden mandje waar men tijd en
geduld heeft om deze twee  lieverds te laten uit groeien tot prachtige
huiskatten. Mooi zijn ze in ieder geval al, al zijn het nog geen schootkatten!.
Heeft u veel affiniteit met en een flinke dosis geduld voor deze onafscheidelijke
broers stuur dan svp een email  naar: informatie@wijzeweeskitten.nl

Binky (is besproken)

Binky

Binky

Binky is een rood-blonde kater van 13 jaar die op zoek is naar een fijn en rustig huisje. Hij is een aanhankelijke kat, maar houdt er, naast gezellig liggen op schoot, ook van om lekker alleen in de buurt van de verwarming te liggen. Hij liep bij zijn vorige huisje elke dag een rondje buiten, maar hij kan ook goed binnen blijven.

Hij is recentelijk bij de dierenarts geweest voor een boosterprik, hij is volledig gevaccineerd en gezond verklaard. Hij was zo hard aan het spinnen in het begin dat de dierenarts even bezig was voordat ze zijn gezonde hartslag kon horen. Binky heeft maar één oogje. Hij heeft in het verleden een vervelende oogontsteking gehad, waardoor hij het oogje verloor. Hij lijkt er zelf niet veel last van te hebben. Wel vindt hij het fijn als je hem vanaf zijn oogkant benadert. Zijn vorige huisje was bij een bejaarde mevrouw waar regelmatig bezoek langs kwam. Hij is heel vriendelijk naar bezoekers en laat zich al heel snel aaien. Zeker als je iets lekkers voor hem hebt!

Binky heeft echt zo snel mogelijk een nieuw huisje nodig, want op dit moment kan hij helaas niet de hele dag lekker vrij door het huis heen wandelen wat hij zo graag weer zou willen. Voor meer informatie over deze leuke kater kun je rechtstreeks contact opnemen met Susan: geit12breier@hotmail.com 

Of stuur een email naar informatie@wijzeweeskitten.nl

Novi en Nio

Nio

Novi

Novi en Nio

Deze 2 jonge katers zijn geboren in het buitengebied van een jachthaven in Niftrik in september 2022.
De lieve beheerders van de jachthaven bekommerden zich om de moederpoes en haar 2-tallig kroost en zorgden voor een beschut, droog en tochtvrij konijnenhok en voldoende eten en drinken. Maar ze waren alle 3 erg schuw en hulp om hen te laten vangen door instanties bleef uit.
Gelukkig vonden de beheerders ons op hun pad en wij hebben Nio, Novi en moeder Nifty snel kunnen vangen!
Moeder bleek al opnieuw zwanger geraakt en kwam in opvang bij gastgezin Zita om rustig te mogen bevallen.
De 2 prachtige rode broertjes Nio en Novi kregen na hun castratie de beschikking over een mooi, afgezet, tijdelijk onderkomen buiten bij de beheerders totdat er bij gastgezin Brecht een plekje vrijkwam.
Nio en Novi ( deze laatste heeft een rood met wit koppie) wonen nu dus inmiddels bij Brecht waar ze zich langzaam maar zeker ontpoppen tot huiskatten met een steeds kleiner wordend rugzakje. De kleine maar duidelijk zichtbare vorderingen hebben ons doen besluiten dat een prachtige gouden mand ook binnen hun bereik ligt!
Moeder Nifty heeft zich inmiddels ontpopt tot een super lieve gezelschapskat. Weliswaar nog op haar hoede voor vreemde mensen maar ook haar laatst geboren wel heel sociale kittens hebben inmiddels mooie gouden mandjes gevonden!
Nu is het tijd voor hun grote broers!
Dus zoeken wij  een rustig persoon of personen met veel geduld en veel empathie en begrip voor katjes die naast een heel lief karakter ook een toch nog ietwat behoorlijke sociale achterstand hebben.
Gezellig op je schoot komen zitten zit er voorlopig(nog) niet in.
Nio en Novi zijn wel gewend aan en heel sociaal naar andere katten en hondje Aico toe!
Nio is de minst bange van het stel en  vindt het steeds fijner om een aaitje te krijgen, daar begint hij zelfs al echt van te genieten!
Novi vindt alles nog gewoon eng en probeert je dus soms te imponeren door stoer te gaan blazen.
Beide katers zijn echte ‘binnen’katten geworden!. Dat vinden wij wel zo veilig en gezellig!

Heeft u interesse of verdere vragen over Nio en Novi mail dan s.v.p. naar: brecht05@hotmail.com