Binky (is besproken)

Binky

Binky

Binky is een rood-blonde kater van 13 jaar die op zoek is naar een fijn en rustig huisje. Hij is een aanhankelijke kat, maar houdt er, naast gezellig liggen op schoot, ook van om lekker alleen in de buurt van de verwarming te liggen. Hij liep bij zijn vorige huisje elke dag een rondje buiten, maar hij kan ook goed binnen blijven.

Hij is recentelijk bij de dierenarts geweest voor een boosterprik, hij is volledig gevaccineerd en gezond verklaard. Hij was zo hard aan het spinnen in het begin dat de dierenarts even bezig was voordat ze zijn gezonde hartslag kon horen. Binky heeft maar één oogje. Hij heeft in het verleden een vervelende oogontsteking gehad, waardoor hij het oogje verloor. Hij lijkt er zelf niet veel last van te hebben. Wel vindt hij het fijn als je hem vanaf zijn oogkant benadert. Zijn vorige huisje was bij een bejaarde mevrouw waar regelmatig bezoek langs kwam. Hij is heel vriendelijk naar bezoekers en laat zich al heel snel aaien. Zeker als je iets lekkers voor hem hebt!

Binky heeft echt zo snel mogelijk een nieuw huisje nodig, want op dit moment kan hij helaas niet de hele dag lekker vrij door het huis heen wandelen wat hij zo graag weer zou willen. Voor meer informatie over deze leuke kater kun je rechtstreeks contact opnemen met Susan: geit12breier@hotmail.com 

Of stuur een email naar informatie@wijzeweeskitten.nl